Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007

Άλλο ένα δείγμα του "πολιτισμού" της Α' ΕΠΚΑ: άγριος ξυλοδαρμός από υπάλληλο του ΥΠ.ΠΟ. εις βάρος επισκέπτη





Την κυριακή λίγο μετά τις 9 το βράδυ ανέβηκε στην Πνύκα ένας άντρας για να παρακολουθήσει τη συναυλία προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας. Μπαίνοντας λοιπόν από την είσοδο δίπλα στην κοντεϊνερούπολη των αρχαιολόγων ένας φύλακας τον σταματάει και του λέει πως δεν μπορεί να μπει από εκεί. Ο άνθρωπος (ο οποίος έρχεται τακτικά στο λόφο για βόλτα) τον ρωτάει γιατί και του λέει ότι, απ'ότι γνωρίζει, δεν απαγορεύεται η είσοδος και συνεχίζει να ανεβαίνει το λιθόστρωτο για να πάει στη συναυλία. Τότε ο φύλακας του επιτέθηκε πισώπλατα και τον έδειρε πολύ άγρια. Μόνη μάρτυρας είναι μία άλλη υπάλληλος της Α' ΕΠΚΑ η οποία φώναζε στον φύλακα "Παναγιώτη τι κάνεις;", "Σταμάτα!" και άλλα τέτοια. Όταν κατάφερε να ξεφύγει, το θύμα, γεμάτος αίματα και με σκισμένα τα ρούχα του, πήγε και βρήκε ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί ταράχτηκαν όταν τον είδαν και ανέβηκαν όλοι μαζί στην Πνύκα για να βρουν τον φύλακα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί... Μόνος εκεί ήταν κάποιος προϊστάμενος ο οποίος δήλωσε πως δεν έχουν κανέναν υπάλληλο που να λέγεται Παναγιώτης. Το θύμα έχει καταθέσει μήνυση.


Ο εν λόγω φύλακας είναι γνωστός γιατί όλο το καλοκαίρι παρενοχλούσε, μιλούσε άσχημα και έβριζε τον κόσμο που ανέβαινε στον χώρο της Πνύκας. Και δεν είναι ο μόνος. Χθες μας είπαν ότι λείπει "σε άδεια". Φυσικά και δεν έλειπε, απλά κρυβόταν για να αποφύγει το αυτόφωρο (για να μην την πατήσει σαν έναν άλλον συνάδελφό του...).


Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο της Α' ΕΠΚΑ....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι δείγμα του πολιτισμού τους να προσλαμβάνουν νταβατζήδες.
Ίσως θεωρούν τον χώρο νυχτερινό μαγαζί και το αρχαίο βήμα αρένα ελεύθερης πάλης...

Δεν ντρέπονται που έχουν κλείσει χωρίς καμία απόφαση, (απλά επειδή έτσι γουστάρουν) την Πνύκα...
Ποιά; την Πνύκα, (τον χώρο που συνέρχονταν οι Αθηναίοι πολίτες πριν από 2500 χιλιάδες χρόνια), αυτοί οι γελοίοι της Α'ΕΠΚΑ θέλουν να τον κάνουν ελεγχόμενο, επειδή βρήκαν λίγο κοτετσόσυρμα να περιβάλλει τον χώρο από την περίοδο της χούντας.

Όσο για τα τσουτσέκια που εμφανίστηκαν τους τελευταίους μήνες στο λόφο και το παίζουν φύλακες, να διαβάσουν τους κανονισμούς της εργασίας τους και να αφήσουν τις μαγκιές για άλλους χώρους.
Αν δεν το καταλαβαίνουν μόνοι τους θα το καταλάβουν στα δικαστήρια.

Ξεσκίστε τα φασιστόμουτρα.