Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007

Και άλλο περιστατικό με φύλακα στην Πνύκα

Την περασμένη βδομάδα νεαρός φύλακας της Πνύκας, στην προσπάθειά του να διώξει 2 άτομα που έκαναν τη βόλτα τους εκεί, τους έβρισε και τους απείλησε. Τα 2 αυτά άτομα κάλεσαν την αστυνομία και όταν έφθασε το περιπολικό ο φύλακας είχε εξαφανιστεί… Κατατέθηκαν μηνύσεις εκείνο το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.

Την επόμενη μέρα ο ίδιος φύλακας κάλεσε την αστυνομία γιατί 2 κοπέλες βρισκόντουσαν στην Πνύκα στις 20.30 (!!!). Η μία από αυτές τον αναγνώρισε (ήταν ο υβριστής από το προηγούμενο βράδυ) και ζήτησε από τα όργανα να τον συλλάβουν μιας και ίσχυε ακόμα το αυτόφωρο… πράγμα το οποίο έγινε.

Στο αστυνομικό τμήμα, ο φύλακας κατηγόρησε την κοπέλα ότι το προηγούμενο βράδυ τον είχε γρατζουνίσει στο χέρι. Αυτό φυσικά δεν ισχύει, το έκανε μόνο για να την εκδικηθεί. Τα υπόλοιπα θα κριθούν στα δικαστήρια.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: